Tomàs Montesó

Marc Guiu, el jugador de moda a Montjuïc

Marc Guiu ja és un nom conegut a l'entorn del Barça després de les seves grans actuacions amb el primer equip del Barça.

Marc Guiu ha estat un dels únics punts positius després de la derrota d'ahir a Anvers. Va ser un dels golejadors de la nit i malhauradament per ell, el seu gol es va quedar en un no res quan, instants després del seu gol, el Royal Anvers es va tornar a avançar al marcador i va acabar guanyant el partit.

El jugador de Granollers ha marcat en totes les competicions que ha disputat amb el FC Barcelona aquesta temporada, la més recent ahir, que va estrenar-se a la Champions League, l'única competició que li faltava fins al moment, ja que, ja havia marcat amb el Juvenil, amb el Barça Atlètic a la Primera RFEF, amb el primer equip a LaLiga i també a Europa a la Youth League.

El blaugrana ha marcat per partida doble amb el primer equip, es va estrenar ahir a la Champions League, on va posar l'empat a dos, encara que un minut més tard va marcar el Royal Anvers fent el gol de la victòria. L'atacant només va estar 18 minuts sobre el terreny de joc, va substituir al polonès Robert Lewandowski, però en va tenir prou per veure porta. Era el segon partit del jugador del planter en aquesta competició, ja que contra el Shakhtar a Montjuïc va jugar un quart d'hora.

A LaLiga només ha disputat 11 minuts, però van ser perfectes pel davanter català. Tot just sortir al camp contra l'Athletic Club, va marcar l'únic gol del matx. No ha tornat a jugar en cap partit del lliga però sí que va ser convocat contra el Real Madrid.

Amb el Barça Atlètic, Marc Guiu ha gaudit de dues oportunitats, un total de 18 minuts, 8 van ser contra el Nàstic de Tarragona i els altres 10, davant l'Osasuna Promesas. En aquest darrer partit, va marcar el gol del triomf per als blaugranes al temps d'afegit.

I amb el Juvenil, el davanter ha fet 9 gols en el que portem de temporada, 8 han set a lliga i també sap el que és marcar a la Youth League, on ha jugat 3 partits i ha marcat 1 gol, va marcar davant el Porto en la victòria per 0-2, on ell va fer el primer.