top of page

L'1x1 de l'Unionistas de Salamanca-Barça

El Barça ha hagut de remuntar un 1-0 en contra per eliminar un equip de Primera Federació com és l'Unionistas de Salamanca. Els blaugranes estaran al sorteig de quarts de final de Copa del Rei de demà.

L'1X1 del Barça-Osasuna:

Iñaki Peña (Segur):

El porter alacantí ha salvat diverses ocasions de gol, en especial una als 90' que podria haver significat el segon gol local. Al gol d'Unionistas no hi podia fer res i a la segona part va sortir amb decisió per rebutjar qualsevol pilota que vingués, encara que es portés rivals per davant. Va volar per impedir el 2-3.

Koundé (Reiterat):

A la primera part va estar de nou imprecís en defensa, però va millorar a la segona part des del perfil esquerre i es va atrevir amb una xut des de fora de l'àrea que va entrar com un golàs.

Christensen (millorable):

Mario Losada li va guanyar l'esquena al primer minut i va poder estrenar el marcador. En els duels va estar fluix i es va veure superat pels ràpids davanters locals. Va ser substituït al descans.

Roberto (Cumplidor):

Va haver de tornar al lateral dret per les baixes i va controlar bé la zona, a més d'entendre's bé amb Ferran Torres. Una ajuda seva va ser clau perquè Unionistes no es posés amb 2-0. El capità és una garantia per més situacions així.

Balde (eclipsat):

El lateral català ha fet un gran partit a la banda esquerra, tot i així ha tingut un greu error en el marcatge del gol d'Unionistas que ha estat eclipsat per la gran canonada que ha batut a Ivan Martínez per marcar el 1-3 i tancar el partit.

Oriol Romeu (participatiu):

Ha demostrat que pot ser un jugador amb caràcter i que sap demanar sempre la pilota, tot i saber que seria mirat amb lupa a la tornada a l'onze inicial. Ha donat consistència defensiva i ha estat precís en la circulació de la pilota.

Fermín (treballador):

El de Huelva ho ha donat tot i més. S'ha buidat per intentar recuperar pilotes a camp contrari. El seu treball defensiu ha estat intens, però no ha pogut explotar una altra de les virtuts com és l'entrada a l'àrea àgil.

Frenkie (implicat):

Ha tingut la intenció de posar-se l'equip a les espatlles durant tot el partit encara que no ha tingut el millor dia per marcar la diferència en el seu àmbit.

João Félix (reviscolat):

Va aparèixer en pocs instants, però quan va treure el seu talent va ser determinant. Va posar una rosca magnífica per a Marc Guiu i va enviar la pilota llarga perquè Ferran Torres igualés el partit. Després del descans va estar molt apagat i se'n va anar a la banqueta abans d'hora.

Marc Guiu (rematador):

Va tenir una ocasió molt clara amb una rematada molt difícil a centre de Joao Félix que el porter Iván Martínez va rebutjar traient una mà amb molts reflexos. Els seus companys el van buscar amb pilotes aèries. Va pressionar i es va emportar una groga.

Ferran Torres (salvador):

Va tornar al Barça al partit amb el seu gol estant gairebé al descans. Va definir a la perfecció en un 1 contra 1 clau i va permetre encarar la segona part amb menys estrès. A nivell tàctic, va donar llibertat per ambdues bandes.

Suplents:

Pau Cubarsí (tranquil):

A la primera pilota que va tocar ja va intentar una passada vertical perillosa. Una mostra de que no es relaxaria i va veure una groga per una contundent falta ja amb l'1-2 al marcador.

Gündogan (cumplidor):

L'alemany va fer un bon partit, va entrar a la segona meitat i va ajudar a l'equip a moure les passades de banda a banda. Va tenir diverses carreres que no es van aprofitar.

Pedri (controlador):

Només entrar ja s'hi va imposar fent diferentes fintes marca de la casa pel Canari, va ajudar a l'equip a avançar línies i va acabar d'enfonsar a Unionistas.

Lewandowski (respectat):

Els rivals ja es van fixar en ell més del compte i va suposar un gran esforç per la zaga defensiva d'Unionistas en els últims minuts de joc.

Vitor Roque (inadvertit):

El jugador brasiler no va tenir protagonisme en cap moment del joc i no se'l va veure còmode. Va entrar el terreny de joc a falta de 10' minuts per finalitzar el partit.